İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Gayrimenkul Sektöründe Antalya Merkezli Yeni Bir Girişim “ Tapu Eksperi”

Gayrimenkul Sektöründe Antalya Merkezli Yeni Bir Girişim  “ Tapu Eksperi”


Gayrimenkul ekspertiz hizmetini herkes için erişilebilir kılmak, gayrimenkul alım-satım işlemleri başta olmak üzere tüm tapu işlemlerinde güven ve şeffaflığı sağlamak amacıyla bir Antalya merkezli yeni bir girişim kuruldu. “Tapu Eksperi” adındaki bu girişim, geçtiğimiz aylarda oldukça aktif bir şekilde faaliyete başladı.


Tapu Eksperi, gayrimenkul değerleme ve danışmanlık hizmetlerini, herkesin ihtiyacına uygun ürünler halinde sunmaktadır. “Türkiye’nin online gayrimenkul eksperi” sloganı ile yola çıkarak  şahıs ve firmaların tüm Türkiye genelindeki gayrimenkulleri için eylül ayından itibaren online olarak hizmet vermeye başladı. Teknolojiyi uzman desteği ile harmanlayarak gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlara göre şekillendirilen rapor formatları en kısa sürede doğru bilgiye ulaşılmasını sağlamakta.


Tapu Eksperi, bu hizmetleri anlaşmalı olduğu SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanları aracılığıyla Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerdeki gayrimenkuller için sunmaktadır. Böylelikle bir başka şehirdeki gayrimenkulle ilgili ihtiyaç duyulan değerleme ve danışmanlık hizmetine de Tapu Eksperi’nin aracılığıyla ulaşmak mümkündür.


Tüm bu hizmetler, bireysel olarak sipariş verilebilirinken Emlak danışmanları da müşterileri için sipariş verebilirler. Günün herhangi bir saatindewww.tapueksperi.com üzerinden ihtiyaç duyulan hizmete ulaşılabilir.




Kategoriler
+90 532 366 59 40

orunemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir